Om Vitamin Arc

Om Oss

Hälsa och livsmiljö är två av de viktigaste aspekterna som människor bör ta hand om. Livsmiljön är en fristad för människor att leva i, medan den senare är ansvarig för att ta hand om och använda de naturliga resurser som denna värld kan erbjuda.

Lyckligtvis har Vitamin Arc utvecklats för att tillgodose det bästa av två världar.

Vem är Vitamin Arc

Vitamin Arc

Vitamin Arc är ett företag baserat i Halmstad, Sverige som bestämde sig för att påverka människor genom helt växtbaserade, veganvänliga och miljömässigt hållbara kosttillskott och vitaminer. Med hjälp av noggrant utvalda ingredienser och försiktigt tillverkade produkter som klarat flera kvalitetsbedömningar från tredje part tror vi att våra produkter kommer att göra underverk.

Vi strävar efter att förändra hur människor närmar sig hälsa, liv och produktivitet genom vår utbud av kosttillskott. Vi ger individer möjligheter att bryta sig igenom utmattning, förbättra motivation och maximera produktivitet hela dagen.

Vad är Nootropics?

Vitamin Arc

Nootropics är kosttillskott som har utformats för att låsa upp begränsningarna för mänsklig kognition.

Nedan är endast några av fördelarna med nootropics:
– Förbättrar din kognitiva prestanda
– Förbättrar ditt minne
– Ger energi
– Lugnar sinnet
– Maximerar produktivitet 

Varför Vitamin Arc

Högsta standard

Vitamin Arc säkerställer att varje produkt som vi släpper ut på marknaden är kvalificerad enligt högsta standard för konsumenternas säkerhet och förtroende.

Handla tryggt

Varje vitamin, varenda kosttillskott och varje mineral som ni ser på vår hemsida har igenomgått många certifieringar för att ge en försäkran och en trygghet som konsument. Alla produkter följer Europeiska livsmedelssäkerhetsmyndighetens (EFSA) riktlinjer och är tillverkade med enligt Good Manufacturing Practices (GMP) i ISO-certifierade laboratorier och lokaler. Utöver detta är våra produkter veganska.

Säkerheten prioriterad

Vitamin Arc har alltid konsumenternas bästa i åtanke, i varje steg vi gör. Din säkerhet är vår högsta prioritet.

Miljövänlig rörelse

Vitamin Arc

Vitamin Arc har inte bara visionen att ge människor möjligheten att prestera på topp och överträffa sina egna förväntningar, vi försöker också vara miljövänliga i alla steg vi tar. Alla produkter utvecklas uteslutande av örter, växter, extrakt, svampar med mera av högsta kvalitet från hela världen.

Vitamin Arc syftar också till att lämna ett så litet koldioxidavtryck som möjligt. Av denna anledning ser vi till att använda i största mån biologiskt nedbrytbara förpackningar till våra produkter. Vi sätter också krav på våra leverantörer att deras lokaler använder förnybar energi, att fraktsätten till oss sker på klimatkompenserade sätt. Vi kommer alltid att jobba på att minimera vårt klimatavtryck. På så sätt kommer ytterligare miljöförstöring genom plastavfall, förorenande vattenvägar att minimeras och vi kan hjälpa världen att återhämta sig.

Vi på Vitamin Arc tror att miljön är minst lika viktig som mänsklighetens välfärd.

Kulturell inkludering

Vitamin Arc

Vitamin Arc strävar efter att skapa en atmosfär av kulturell inkludering, acceptans, mångfald och medarbetarskap i företaget. Från individer över hela världen som deltar i att skörda råvarorna till byggstenarna som utvecklade denna e-handel. Vi driver för att bryta igenom kulturella hinder och främja ett effektivt samarbete mellan alla anställda och samarbetspartners.

Mångfald är ett kraftfullt verktyg. Det främjar inte bara bättre relationer utan skapar också unika idéer från människor med alla bakgrunder, som ytterligare kommer att forma Vitamin Arc och ge bättre service.