Om Vitamin Arc

Hälsa och miljö borde vara mänsklighetens två viktigaste angelägenheter. Miljön är en fristad som ger oss skydd. Som människor har vi ett ansvar att leva hälsosamma liv genom att vårda och utveckla alla de naturliga element som vår planet har att erbjuda.

Vitamin Arc skapades för att upphöja det bästa av två världar. Vi vill förse dig med säkra kosttillskott av högsta kvalitet som frigör kraften i ditt sinne och din kropp. Och vi vill sälja dem till dig till ett rimligt pris med respekt för miljön.

Vi är ett premium varumärke för kosttillskott baserat i Halmstad, Sverige, byggt på en solid grund av etik och hållbarhet. Vårt uppdrag är att påverka planeten och människorna som lever på den med hälsosamma utbud av kosttillskott och vitaminer. Vi vill designa en bättre morgondag.

Vitamin Arc syftar till att förändra människors sätt att närma sig hälsa, liv och produktivitet. Vi tycker att du ska ta vara på varje ögonblick och fira varje andetag du tar. Våra kosttillskott ger dig möjlighet att bryta igenom tröghetstaket och förnya din motivation så att du kan maximera din produktivitet under hela dagen. Vår produktlinje gör underverk för att hjälpa dig uppfylla ditt verkliga syfte

Vårt lager är rikt med kvalitetsörter, växter och extrakt som är veganvänliga och lätta för miljön. Vi använder noggrant utvalda ingredienser och försiktigt tillverkade produkter baserade på Hazard Analysis and Critical Control Point ( HACCP) riktlinjer, den internationella guldstandarden för livsmedelssäkerhet som först utvecklades i USA för att garantera kvaliteten på astronauternas mat i rymden. Våra tillverkare följer också den strikta Good Manufacturing Practice (GMP) krav på kosttillskott och är batchkodade.

Vitamin Arc vidtar extra åtgärder för att säkerställa att våra kosttillskott är av högsta kvalitet.

Vitamin Arc följer alla riktlinjer från Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA), ”vetenskap som skyddar konsumenter från jord till bord.”

Vitamin Arc undersöker och verifierar aktiva ingredienser med hjälp av tredjepartslaboratorier.

Vitamin Arc använder ett internt system för att spåra och spåra enskilda produkter och deras innehåll.

Vitamin Arc utför mikrobiologiska och tungmetalltester för att ytterligare verifiera säkerheten.

Vitamin Arc utesluter hjälpämnen eller flytmedel som magnesiumstearat och undviker syntetiska fyllmedel, en längre och mer arbetskrävande process än automatisk kapselfyllning.

Vitamin Arc är selektivt med vilka leverantörer vi arbetar med. Vi vill säkerställa att de arbetare som skördar våra förstklassiga örter, växter och extrakt har bra arbetsförhållanden och får rättvist betalt för sitt arbete.

Vi strävar ständigt efter att förbättra hela produktionskedjan och arbetar uteslutande med leverantörer som delar vår vision. Vi begär guidade turer och träffar anställda på plats.

Vitamin Arc samarbetar med fraktföretag som gör affärer etiskt. Vi väljer klimatsmarta fraktsätt vars högsta prioritet är planetens välbefinnande och människorna som bor på den.

Med varje beställning planterar vi ett träd. Vi har samarbete med OneTreePlanted.org för att ”återskoga” världen.

Vitamin Arc är ett certifierat e-handelsföretag med köparskydd.

Mångfald är ett kraftfullt verktyg. När olika kulturer arbetar tillsammans främjar det solida relationer och inspirerar till unika idéer. Människor från olika bakgrunder stärker och bildar varandra.

Vitamin Arc är dedikerade till att skapa en atmosfär som omfattar kulturell mångfald, från individer runt om i världen som skördar våra råvaror till människorna bakom skrivbordet som utvecklar vår e-handel. Vi strävar efter att vara inkluderande och främja samarbete mellan alla individer i hela produktionskedjan.

Vitamin Arc är engagerad i en framtid där människor ger det bästa de har och trivs i en hälsosam miljö.